Убитият граничен полицай Петър Бъчваров е бил на 32 години. Последните

...
Убитият граничен полицай Петър Бъчваров е бил на 32 години. Последните
Коментари Харесай

Покосени мечти: Убитият граничен полицай готвел сватба с приятелката си


Убитият граничен служител на реда Петър Бъчваров е бил на 32 години . Последните 8 от тях е на работа в „ Гранична полиция ”. Родом е от Елхово, неговият татко е бил шеф на локалното ръководство на Министерство на вътрешните работи. Майка му е учителка. Едно дете е в фамилията.

Петър не е бил женен, само че негови близки споделят, че е п ланирал женитба с приятелката си , споделя.

От главното учебно заведение, през школата в Пазарджик, до работата един до друг на граничната вадичка, синът на Величка Динева и убитият Петър Бъчваров са съвсем неразделни . Един изстрел трансформира това.

„ Снощи в 5 часа са били дружно и си бил купил кола. Тази вечер имали спогодба да почерпи за новата кола . Отиде на промяна и не се върна ”, сподели дамата. Тя познава убития Петър от дребен. Често изпитва боязън за сина си, който също е граничен служител на реда. „ Нашите служители на реда не са предпазени. Носи револвер, няма право да стреля - ми той го носи единствено да му тежи ”, счита Величка Динева.

Хората в региона виждат мигранти всеки ден . Напоследък все по-често. Потресени са от убийството на граничния служител на реда. Жителите на пограничните села считат, че до момента в който България и Турция не се схванат каналджиите да бъдат спирани още преди границата, обстановката няма да се промени.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР